Syng gospel og bliv glad i hjertet <3

Efter en fantastisk start i november for Næstveds nye Gospelkor, starter en nye sæson op med Nuntius

Mandag d. 3. september startede en ny sæson op for gospelkoret Nuntius.
Nuntius som betyder Budskab, er et gospelkor for voksne (+18) der har lyst til at synge og her er ingen krav til nodelæsning.

Nuntius ledes af Camilla Frederiksen og den dygtige pianist Alexander Bak-Hansen.

KAN DU LIDE AT SYNGE ? Så er du velkommen til at prøve at komme og være med og se om det er noget for dig, før du tilmelder dig…

Vi har åbnet dørene for nye medlemmer de første 3 mandage i september d. 3/9 – 10/9 og 17/9 2018
Vi øver fra kl. 19.00 til kl. 21.30.

STED: Jernbanegade 12, 4700 Næstved (tæt på stationen)

Vi står på gaden og tager imod dig fra kl. 18.45

Læs her hvad et af medlemmer af Nuntius synes om at synge i koret <3

“I en travl hverdag, hvor jeg er udfordret på tid og spekulerer på om jeg har tid nok til at være med, så oplever jeg at mine tanker om job osv bliver sat på stand by mens jeg synger sammen med jer. Der er en opløftet energi og samhørighedsfølelse på holdet, som giver mig glæde og smil på læben, og jeg kan mærke jeg udvikler mig både med sangen og som menneske. 
Og så er du Camilla et forbillede af en korleder. Du formår at kickstarte stemningen, og det er det vi andre bliver inspireret af. Vi kommer i flow (og det begreb har mange skrevet mange kloge ord om). Tak til dig – og for dig.”

Pris: kr. 600,- pr. sæson / pr. halve år

Jeg glæder mig til at hilse på dig <3

Gospelhilsner fra Camilla