Holdbeskrivelse

Gospelkoret Nuntius (for voksne)

Dirigent/korleder: Camilla Frederiksen
Kontaktoplysninger: Tlf. 22883285, mail “info@milly-nou.com”
Pianist: Alexander Bak-Hansen

Beskrivelse:
Nyt Gospelkor for voksne (over 18 år) i Næstved!

I gospel er der en enorm frihed og kærlighed, til at være den man er. Gospel er også fest og glæde, det er faktisk meget svært at gå hjem fra en gospelkoncert eller en kor-øver og være sur. Gospel er fællesskab, oftest et meget smukt og fantastisk fælleskab.

Kan Gospel smitte? JA, det håber jeg og kan man blive afhængig ? JA, det kan man og det er både dejligt og sundt <3

Så kan du lide at synge og vil du gerne synge gospel, så tilmeld dig dette nye Gospelkor.

Vi øver hver mandag aften kl. 19.00 i Jernbanegade 12, 4700 Næstved.
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Camilla Frederiksen på mail “info@Milly-Nou.com”

Solosang/rytmisk sang

Underviser Camilla Frederiksen
Kontaktoplysninger: Tlf. 22883285, mail “info@milly-nou.com”

Beskrivelse:
Solo-sangundervisning er både for dig der aldrig har sunget før, dig der synger i kor og gerne vil være bedre og dig der har en drøm om at synge solo eller ønsker at styrke din soliststemme.
Der arbejdes både med sangteknik, klangfarve, effekter samt udtryk og fortolkning.
Med sangteknik kan din stemme nå nye vidder, og du vil med tiden opdage en fagre ny verden af muligheder hvori du kan udtrykke din unikke sangstemme.

Tid & Sted:
Det vil være muligt at få tider torsdag formiddag og eftermiddag, men ring og tal med Camilla, hvilke tider der evt. kan passe dig. Undervisningen vil foregå på musikskolen i Næstved, Skellet 29.
Til brug i undervisningen skal du finde et karaoketrack af netop den sang du har lyst til at synge og arbejde med. Ved du ikke helt hvordan, gør vi det sammen den første gang.

30 undervisningsgange af ca. 25 min fordelt efterår og forår.

Pris kr. 750,- x 4 i alt kr. 3000,-

Ungdomsgospelkoret SUNSHINE

Korleder og dirigent: Camilla Frederiksen
Kontaktoplysninger: Tlf. 22883285, mail info@milly-nou.com

Er du ml. 12 og 21 år ?
Kan du lide at synge?
Har du lyst til at synge super fed gospel ?
Har du lyst til at have det sjovt sammen med andre unge?

Ungdomsgospelkoret SUNSHINE har eksisteret siden foråret 2015 og der er både piger og drenge med i koret.

Hos os skal du ikke kunne noder, du skal bare have lysten til at synge.
Du kan finde os på Facebook her ->>

Tid & Sted:
Vi øver hver mandag (start d. 3. september 2018) i Jernbanegade 12 (inde bag i gården) 4700 Næstved  fra kl. 16.30 til 18.30
Du er velkommen til at møde op og prøve et par gange og se om det er noget for dig. Send Camilla en SMS på 228832885, hvis du vil prøve at være med.

Pris kr. 500,- pr. sæson (efterår og forår)

Cantemuskoret

Dirigent: Jørgen Graven Nielsen
Kontaktoplysninger: Tlf. 25 45 08 48

Cantemuskoret arbejder seriøst med et spændene og varieret repertoire, primært klassisk kormusik. Vi søger sangere i alle stemmegrupper.
Der er optagelsesprøve. Se også www.cantemuskoret.dk

Tid og Sted
Torsdag aften på Næstved Musikskole Skellet 29, kl. 19.00 – 21.30.

Næstved Symfonietta

Dirigent:  Lotte Ørtoft
Kontakt: Karen-Margrethe Dausgaard,
Kontaktoplysninger: Tlf. 30 33 32 58, email: dausniels@hotmail.com

Næstved Symfonietta er et lille symfoniorkester, som arbejder med klassisk musik. Til orkesterprøverne veksler vi mellem at spille sammen i hele orkestret og i små grupper. Vi søger musikere til orkestret. Der er ikke optagelsesprøve. Se også www.symfonietta.dk

Tid og Sted
Torsdage kl. 19 – 21.30 i Fritidscentret på HC. Andersens Vej 24, 4700 Næstved.

Individuel sang

Underviser: Mette Riemer
Kontaktoplysninger: Tlf. 22449062   mail: mrsang@mail.tele.dk

Sangundervisningen tager sit udgangspunkt i den enkelte sangers niveau og behov og sigter på at opnå den bedst mulige sunde og hensigtsmæssige stemmebrug. Vi kommer til at arbejde med grundlæggende teknik, vejrtrækning og støttefunktion og sammenhængen mellem krop og stemme i det hele taget.

Desuden bliver der fokuseret på Intonation, klang og udtryk. Der er plads til både begyndere og erfarne sangere – det vigtigste er dit eget engagement og lysten til at synge og bruge stemmen. Repertoiret udvælges i samråd mellem lærer og elev, primært med udgangspunkt i fortrinsvis klassiske danske og udenlandske sange fra mange forskellige tidsperioder og genrer.

Tid & Sted
Undervisningen ligger torsdag i Musikskolens lokaler Skellet 29. Tidspunkt aftales med underviseren.

Klub Næstved Guitarundervisning

Klub Næstved er heldige at have en meget dygtig underviser: René Kowalczyk der er uddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og som bor i København. Undervisningen er særligt tilrettelagt, så der tages hensyn til dig. Nybegyndere såvel som øvede er velkomne.                                                                                                                 Lær at spille guitar i Klub Næstved, der blandt andet har fire specielbyggede bygel guitarer, som gør det enkelt at spille guitar. Eller måske er du sanger og har lyst til at blive bedre.
Guitarholdet skriver også deres egne tekster og melodier.
Tid & Sted
Onsdage kl. 15.00-19.00 (der er mulighed for at tilmelde sig spisning)                                                                                   Sted: Valnæsvej 12, 4700 Næstved.

Guitarundervisning 995 kr.
Sang og rytme 495 kr.
Leje af guitar: 100 kr. pr sæson.

Der optages nye elever løbende.